Vloeren, tegels, parket, laminaat & natuursteen

Mertens te Balen: Specialist in renovatie & maatwerk...

Het fundament ten huize Mertens is "ervaring", want na meer dan 35 jaar hebben ze hier de knowhow om vloer- en tegelwerken tot een gedroomd resultaat te maken. Met de jaren wist de firma een prachtig assortiment van vloer-, keuken- en badkamertegels, maar ook parket en terrastegels te vergaren. Met het vakmanschap dat zij in huis hebben, kunnen zij alles tot in de puntjes afwerken, of het nu in een nieuwbouw, een renovatiewoning of op een kantoor is.

"Vandaag is er absoluut meer vraag naar maatwerk. Mensen kiezen niet meer de standaardmaten en vormen, maar ze opteren voor iets dat echt op hun maat gemaakt wordt. Neem nu douches in arduin, tegels in verschillende afmetingen die door elkaar gelegd worden, zelfs een brievenbus wordt hier naar wens van de klant gemaakt.", zegt Sofie van Bouwspecialiteiten Mertens


Laat je niet vloeren!

In een woonhuis of gebouw zijn het niet alleen de meubelen die de aandacht trekken. Heb je er al eens bij stil gestaan dat vloeren en wanden veel meer in het oog springen dan vaak vermoed wordt ? Meubelen zijn makkelijk te vervangen, maar voor muren en vloeren komt er breekwerk aan te pas. Je doet er dan ook goed aan om vooraleer te beslissen de specialisten terzake eens aan de tand te voelen. Ook niet onbelangrijk is de plaatsing, bij Mertens heeft men onderaannemers die garant kunnen staan voor een onberispelijke afwerking.

Wie een woning laat renoveren, kan een beroep doen op de totaalservice van Mertens. Dat wil zeggen oude vloeren en tegels afbreken, alles vernieuwen, bezetten enz.. . Dat systeem heeft zo zijn voordelen. Je hebt maar één aanspreekpunt voor al je werk en de aannemers die voor Mertens werken kunnen hun werk perfect op elkaar afstemmen, zodat er geen tijd verloren gaat.

"Wij vertrekken steeds vanuit het idee dat de klant in zijn hoofd heeft. Daarna wordt alles berekend en uitgetekend om na te gaan of dat idee wel mogelijk en esthetisch is", vertelt Sofie.


Het zit hem in de details

Sommigen zijn gewonnen voor natuursteen, anderen zweren dan weer bij een keramische tegel of parket. Over smaken valt nu eenmaal niet te discussieren. Wat wel vaststaat is dat er tegenwoordig fantastische onderhoudsproducten zijn voor alle tegels en houten of stenen vloerbedekkingen. Ook voor die producten kunt u bij Mertens uiteraard steeds terecht.


Kom eens langs in onze showroom

Wij nodigen u graag uit in onze ruime toonzaal te Balen om enkele van onze modelopstellingen te bekijken. Wij beschikken steeds over een ruime keuze in onze toonzaal, zodat u voor elk idee of elke bouwstijl enkele realisaties kan bekijken.


Vloeren & tegels mét service

Advies & offerte

Mertens vloeren is reeds meer dan 35 jaar gespecialiseerd in vloeren en tegels, en biedt u vrijblijvend interieuradvies en selectie van de beste vloeren en tegels bij uw bouwstijl, voorkeur en budget. Uiteraard zorgen wij op basis van uw plannen voor een vrijblijvende en gedetailleerde prijsopgave. Indien u kiest voor Mertens kiest u voor ervaring, combinatie- en stijlkennis.

Plaatsingen & Begeleiding

Mertens vloeren beschikt over een professionele plaatsingsdienst die zorgt voor een snelle, geplande en deskundige plaatsing van uw vloeren en/of wandtegels met een minimum aan overlast. Ook indien u zelf wil plaatsen zorgen wij voor onderbouwd en gedetailleerd advies, zodat u toch beroep kan doen op onze jarenlange ervaring. Indien u kiest voor Mertens, kiest u voor technische know-how en onberispelijke afwerking.

Herstellingen & Garantie

Op al onze producten gelden de standaard fabrieksgaranties. Doordat u kan vertrouwen op onze correcte en vakkundige plaatsingen verzekeren wij u een maximale levensduur.

Renovaties

Door onze ervaring in het plaatsen en onderhouden van vloeren zijn wij de perfecte partner voor de renovatie & hernieuwing van uw vloeren, natuursteen, ...

Copyright © 2013 - www.mertensvloeren.be