Aannemers

Aannemers kunnen op ons rekenen voor de levering van allerhande vloeren, zowel voor kleine als grote projecten. We werken hierbij op een heel flexibele manier. Hebt u snel een levering nodig op de werf of zit u met een probleem in verband met vloeren? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Levering vloeren voor aannemers

Een werf coördineren is niet gemakkelijk. Er zijn veel uiteenlopende aspecten waarmee u zorgvuldig rekening moet houden. Op ons kunt u rekenen om alles in verband met vloeren tot een goed einde te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het tijdig leveren van de benodigde materialen.

Oplossingen voor vloeren

We staan u, indien gewenst, bij voor het correct plaatsen van onze kwaliteitsvolle tegels, parket, laminaat of een combinatie van deze elementen. Ook bij problemen die zicht voordoen op de werf, kunnen wij u bijstaan.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan verregende vloeren, onvlakke vloeren, problemen met vloeraansluitingen etc. Bij het aanleggen van voornamelijk decoratieve vloeren bijvoorbeeld, is het enorm van belang dat deze er perfect uitzien. Door op ons beroep te doen, hoeft u zich geen zorgen te maken.

OPGELET
Zaterdag 25 mei uitzonderlijk gesloten.