Mertens Vloeren te Balen

Specialist in vloertegels en grote wandtegels

Het fundament ten huize Mertens is ervaring, want na meer dan 35 jaar hebben we hier de knowhow om vloer- en tegelwerken tot een gedroomd resultaat te maken. Met de jaren wisten we een prachtig assortiment van vloer-, keuken- en badkamertegels, maar ook parket en terrastegels te vergaren. Met het vakmanschap dat we in huis hebben, kunnen we alles tot in de puntjes afwerken, of het nu in een nieuwbouw, renovatiewoning of kantoor is.

“Vandaag is er absoluut meer vraag naar grote wandtegels. Mensen kiezen niet meer de standaardmaten en vormen, maar ze opteren voor iets dat echt op hun maat gemaakt wordt. Neem nu een brievenbus die naar wens van de klant gemaakt wordt.”, zegt Sofie van Mertens Vloeren.

Laat je niet vloeren!

In een woonhuis of gebouw zijn het niet alleen de meubels die de aandacht trekken. Heb je er al eens bij stilgestaan dat vloeren en wanden veel meer in het oog springen dan vaak vermoed wordt? Meubels zijn makkelijk te vervangen, maar voor muren en vloeren komt er breekwerk aan te pas. Je doet er dan ook goed aan om vooraleer te beslissen de specialisten ter zake eens aan de tand te voelen. Ook niet onbelangrijk is de plaatsing, bij Mertens Vloeren hebben we onderaannemers die garant staan voor een onberispelijke afwerking.

Wie een woning laat renoveren, kan beroep doen op de totaalservice van Mertens Vloeren. Dat wil zeggen oude vloeren en tegels afbreken, alles vernieuwen, bezetten etc. Dat systeem heeft zo zijn voordelen. Je hebt maar één aanspreekpunt voor al je werk en de aannemers die voor Mertens Vloeren werken kunnen hun werk perfect op elkaar afstemmen, zodat er geen tijd verloren gaat.

“Wij vertrekken steeds vanuit het idee dat de klant in zijn hoofd heeft. Daarna wordt alles berekend en uitgetekend om na te gaan of dat idee wel mogelijk en esthetisch is”, vertelt Sofie.

Het zit hem in de details

Sommigen zijn gewonnen voor natuursteen, anderen zweren dan weer bij een keramische tegel of parket. Over smaken valt nu eenmaal niet te discussiëren. Wat wel vaststaat, is dat er tegenwoordig fantastische onderhoudsproducten zijn voor alle tegels en houten of stenen vloerbedekkingen. Ook voor die producten kan je bij Mertens Vloeren steeds terecht.

Laminaat staaltjes

Kom eens langs in onze showroom

We nodigen je graag uit in onze ruime toonzaal te Balen om enkele van onze modelopstellingen te bekijken. We beschikken steeds over een uitgebreide keuze in onze toonzaal, zodat je voor elk idee of elke bouwstijl enkele realisaties kan bekijken.

Onze showroom is gemakkelijk te bereiken als je in één van volgende gemeentes woont: Balen, Mol, Dessel, Ham, Leopoldsburg, Retie, Geel, Meerhout… Kom je van verder? We raden aan om toch eens een bezoekje te brengen voor onze persoonlijke service en om ons omvangrijk assortiment te bekijken!

Vloeren & tegels mét service

Advies & offerte

Mertens Vloeren is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in vloeren en tegels. We bieden vrijblijvend interieuradvies en een selectie van de beste vloeren en tegels voor je bouwstijl, voorkeur en budget. Uiteraard zorgen wij op basis van jouw plannen voor een vrijblijvende en gedetailleerde prijsopgave. Indien je kiest voor Mertens Vloeren, kies je voor ervaring, combinatie- en stijlkennis.

Plaatsingen & begeleiding

Mertens Vloeren beschikt over een professionele plaatsingsdienst die zorgt voor een snelle, geplande en deskundige plaatsing van je vloeren en/of wandtegels met een minimum aan overlast. Ook indien je zelf wilt plaatsen, zorgen we voor onderbouwd en gedetailleerd advies. Zo kan je toch beroep doen op onze jarenlange ervaring. Indien je kiest voor Mertens Vloeren, kies je voor technische knowhow en een onberispelijke afwerking.

Herstellingen & garantie

Op al onze producten gelden de standaard fabrieksgaranties. Doordat je kan vertrouwen op onze correcte en vakkundige plaatsingen, verzekeren we een maximale levensduur.

Renovaties

Door onze ervaring in het plaatsen en onderhouden van vloeren zijn we de perfecte partner voor de renovatie & hernieuwing van jouw vloeren, natuursteen etc.

OPGELET
Zaterdag 25 mei uitzonderlijk gesloten.