Terrastegels

Op een warme zomerdag genieten van de zon op je terras… zalig toch? Hiervoor heb je natuurlijk wel kwaliteitsvolle terrastegels nodig die een aangename sfeer voorzien.

Ons assortiment bestaat uit terrastegels uit natuursteen, keramische terrastegels, verschillende formaten… allemaal met een dikte van 2cm!

Neem gerust eens een kijkje en neem contact op als je vragen hebt.

Keramische terrastegels

Keramische terrastegels bieden heel wat voordelen:

Het is belangrijk dat je tegels lang meegaan. Keramische terrastegels zijn zowel vorstbestendig als slijtvast. Tijdens de winter zullen ze niet breken, zelfs bij extreem lage temperaturen. Doordat ze ook slijtvast zijn, zal je lang kunnen genieten van jouw nieuwe tegels!

Ze zijn vlekbestendig, waterafstotend en antislip. Een fantastische combinatie die jouw leven gemakkelijker maakt. Door de antislip zal je in de winter, wanneer het vriest, zonder problemen over de tegels kunnen wandelen en in de zomer als de tegels nat zijn.

Doordat ze waterafstotend en vlekbestendig zijn, is het onderhoud een aangename ervaring. Iets laten vallen bij de barbecue en plakt de tegel of is deze vettig? Geen probleem. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken met een spons, zeep en water.

Keramische tegels zijn ook een goede optie als vloertegels of wandtegels.

Terrastegels houtlook

Houtlook tegels combineren de voordelen van steen, of een ander materiaal zoals kunststof, met de natuurlijke, warme uitstraling van hout. Deze varianten gaan veel langer mee dan hout en zijn in de meeste gevallen ook gemakkelijker te onderhouden. Bekijk ze dus zeker!

Hout moet je regelmatig behandelen om mosgroei te voorkomen. Zeer belangrijk, want het oppervlak wordt hierdoor gevaarlijk glad en het hout zal beginnen rotten. Iedereen wilt dat hun tegels zo lang mogelijk meegaan en zo weinig mogelijk onderhoud vereisen. Dit is logisch, want je wilt genieten en weinig met schoonmaken bezig zijn.

Kies voor houtlook terrastegels als je wilt dat de look ervan lang hetzelfde blijft. Omdat ze gemaakt zijn van duurzamere materialen, zullen ze minder snel afgaan en hun motieven en kleuren langer behouden.

Natuursteen tegels

Terrastegels uit natuursteen zijn zeer populair. Meestal kiezen mensen voor grote natuursteen tegels om het reliëf ervan te benadrukken. Door dit reliëf is het onderhoud ervan iets uitgebreider dan bij keramische tegels bijvoorbeeld.

Als je kiest voor natuursteen terrastegels, dan kies je voor een natuurlijke, elegante look. Ze zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren zoals beige, grijs, zwart en exotischere kleuren zoals rood. Het reliëf van deze stenen is bij elke tegel anders. Ze zijn dus elk uniek.

Kleinere tegels uit natuursteen zijn ook een optie als je de look ervan aantrekkelijker vindt. Deze stenen zijn enorm duurzaam omdat ze lang meegaan en bestand zijn tegen alle weersomstandigheden zoals regen, uv-straling en droogte.

Meer informatie: natuursteen.

Houten terrastegels

Houten terrastegels zijn tegels die bestaan uit meerdere houten planken die samen een tegel vormen. Ze roepen een vakantiegevoel op bij iedereen die erover wandelt. Qua onderhoud zijn ze een betere keuze dan standaard houten planken. Hierdoor zijn ze enorm populair, zeker in tuinen met een zwembad.

Andere toepassingen waarbij houten tegels één van de beste keuzes zijn: een dakterras of balkon. Dit komt doordat ze enorm licht zijn en een natuurlijke, warme uitstraling hebben. Heb je liever alle voordelen van een ander materiaal, maar vind je de look van hout onmisbaar? Dan zijn houtlook tegels een betere keuze.

FAQ

Veel gestelde vragen

Dit verschilt natuurlijk per materiaal, merk, print en land van herkomst. Gemiddeld liggen de prijzen tussen €35 en €50 per m² excl. legwerk.

Dit hangt af van jouw smaak. Als je op zoek bent naar de meest onderhoudsvriendelijke terrastegels, dan kies je best voor keramische tegels. Ze zijn zowel waterafstotend als vorst- en vlekbestendig. Ze hebben geen last van groene aanslag en er trekt geen vocht of vuil in.

OPGELET
Zaterdag 25 mei uitzonderlijk gesloten.