Laminaat

Laminaat is zowel stijlvol als makkelijk in onderhoud. Voeg extra sfeer toe aan je interieur met deze stijlvolle vloeren.

Laminaat kopen

Laminaat is een enorm veelzijdig materiaal dat zeer populair geworden is doordat het zo gemakkelijk te onderhouden is. Je kan dit materiaal gebruiken als vloer in elke kamer van jouw huis, dus ook als badkamervloer omdat het volledig waterbestendig is.

Verder is het ook kras- en vlekkenbestendig. Kortom, het is een materiaal waarvan je zonder zorgen kan genieten. Als wij het aanleggen, ben je zeker dat er met alles rekening is gehouden om je nieuwe vloer zo lang mogelijk mee te laten gaan.

Laminaat staaltjes

Assortiment

Net zoals parket, is laminaat een materiaal dat in veel kleuren en verschillende afwerkingen beschikbaar is. Hierdoor is het belangrijk om met enkele aspecten rekening te houden zodat je de juiste keuze voor jouw situatie maakt.

Heb je een klassiek of landelijk interieur? Dan kies je best voor een natuurlijke houtkleur. Een luxueuzer gevoel toevoegen aan jouw interieur doe je door te kiezen voor schuin laminaat (visgraatlaminaat). Dit is een variatie op de originele, rechthoekige planken.

Voor moderne interieurs kies je best voor gekleurde varianten zoals grijs, zwart, donkerbruin of zelfs subtiel roodbruin. Deze passen het best bij de minimalistische en vaak ook luxueuze interieurs die de moderne stijl typeren.

Interessante series

Capture

De Capture-collectie is de definitie van natuurgetrouw design. Deze laminaatvloeren zijn zo goed als onmogelijk van echt hout te onderscheiden. Verfijnd vakmanschap, gecombineerd met innovatieve technologieën zorgen in dit geval voor een uniek materiaal dat heel wat te bieden heeft.

Muse

Wil je graag de voordelen van laminaat combineren met de authentieke look van natuursteen? De Muse-collectie is perfect voor jou. De schoonheid van steen gecombineerd met de onderhoudsvriendelijkheid en warmte van hout, dat is Muse.

Laminaat leggen

Er zijn veel soorten die ontworpen zijn zodat mensen deze zelf kunnen plaatsen. Het leggen is toch niet altijd een gemakkelijke opbracht, zeker als je niet zo handig bent en geen ervaring hebt.

Daarom kies je best voor professionele vakmannen om jouw laminaatvloer aan te leggen. We komen langs, voorzien een perfecte service en beantwoorden jouw vragen zodat je volledig gerust kan genieten van jouw nieuwe vloer. Heb je een vraag voor ons over het plaatsen? Laat het ons weten.

Quick-Step laminaat

Het laminaat in onze webshop wordt geleverd door Quick-Step. Met de materialen van deze kwaliteitsvolle partner ben je zeker dat de look ervan bij de beste is. Ook qua onderhoud is dit laminaat bij de beste omdat de afwerking ervan met behulp van innovatieve technologieën geperfectioneerd is.

Denk bijvoorbeeld aan de volledige waterbestendigheid dankzij de HydroSeal- coating en de kras- en vlekkenbestendigheid dankzij de Scratch and Stain Guard-technologie.

FAQ

Veel gestelde vragen

Laminaat is gemaakt van samengeperst hout waarop een foto van hout geprint is. Parket daarentegen bestaat uit hout en is dus een natuurlijker materiaal. Hierdoor is het wel duurder en vergt het een pak meer onderhoud. Kies dus zeker voor de eerstgenoemde als je een gemakkelijk te onderhouden vloer wilt laten aanleggen.

Laminaat kan duur zijn omdat het hout en de andere materialen, van hoge kwaliteit zijn. Er zijn grote verschillen in de prijs die voornamelijk te maken hebben met de kwaliteit. Duurder laminaat zal over het algemeen langer meegaan dan budgetvriendelijkere varianten.

OPGELET:
Wij zijn gesloten op Paasmaandag 01/04/24
en dinsdag 02/04/24