Vloertegels

Er zijn veel verschillende soorten vloertegels. Een keuze maken is dus niet altijd even gemakkelijk. Elke tegel voorziet een ruimte, zowel binnen als buiten, van een andere feel.

Een vloer trekt niet zozeer de aandacht, maar heeft wel een enorme impact op de algemene look van een ruimte.

Hierdoor is het belangrijk om de juiste keuze voor jouw situatie te maken. We staan je hier graag in bij.

Keramische Vloertegels

Keramische vloertegels bieden een unieke look aan de ruimtes waarin ze zich bevinden. Ze zijn door het bakproces enorm solide, waardoor ze veel van de voordelen van steen overgenomen hebben. Hierdoor zijn ze kras- en vlekbestendig, duurzaam, heel onderhoudsvriendelijk en uitermate kleurvast.

We raden aan om onze keramische tegels te bekijken. Wie weet vind je hiertussen wel de perfecte tegels voor jouw vloer. Nog een voordeel van keramische tegels: er zijn veel variaties die elk een voordelige prijs-kwaliteitsverhouding bieden.

Let bij deze tegels wel goed op dat je speciale schoonmaakmiddelen gebruikt om ze te reinigen. Als je dit niet doet, zullen ze snel verslijten.

Op zoek naar keramische wandtegels of terrastegels?

Keramisch parket

Als je parket wilt en weinig tijd wilt steken in onderhoud, dan kies je best voor keramisch parket. Het is zowel vlekbestendig als waterafstotend, waardoor het enorm gemakkelijk is om schoon te maken als je bijvoorbeeld wat eten laat vallen.

Verder is het standaard onderhoud dat parket met zich meebrengt niet van toepassing bij keramisch parket. Dit komt omdat de keramische tegels waaruit het bestaat, niet van hout gemaakt zijn. Je geniet dus van de onderhoudsvriendelijkheid van keramiek.

Deze tegels zijn voorzien van een houtlook, waardoor het hard op hout lijkt. Je combineert dus als het ware de warme, natuurlijke look van hout met het comfort en de duurzaamheid van keramische tegels. Perfect voor in de keuken, badkamer en toilet.

Terrazzo Vloertegels

Zoek je unieke tegels met een mediterrane uitstraling? Bekijk dan zeker onze terrazzo tegels. Ze zijn gemaakt van kleine stukjes marmer, graniet of kwarts die samen een geheel vormen dat een streling voor het oog is.

Deze tegels waren bij de oude Romeinen enorm populair doordat ze zo uniek zijn. Elke natuursteen is anders, zelfs al zijn ze van dezelfde soort. Omdat terrazzo tegels gemaakt zijn uit een verzameling natuurstenen, kan je ze de meest unieke tegels noemen.

De stukken natuursteen worden in een cementbasis geplaatst om een prachtig geheel te vormen. Deze basis is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor het aanbod nog groter is. Als je vragen hebt over onze terrazzo tegels, neem gerust contact op. We helpen je graag verder.

Terrastegels

Om op warme dagen volop te genieten van de zon, heb je stijlvolle terrastegels nodig. Deze moeten natuurlijk ook lang meegaan en bestand zijn tegen zowel koude als warme temperaturen. Liefst van al zijn ze gemakkelijk in onderhoud en krijg je ze eenvoudig schoon als er tijdens een barbecue bijvoorbeeld gemorst wordt.

Onze verzameling terrastegels bestaat uit verschillende soorten tegels die elk hun voordelen bieden. Ben je op zoek naar unieke tegels die van jouw terras een echte aandachtstrekker maken? Bekijk dan zeker ons assortiment terrastegels.

Vloertegels Uit Natuursteen

Natuursteentegels zijn een populaire keuze over de hele wereld. Dit komt door de natuurlijke look en het grote assortiment dat natuursteen te bieden heeft. Om de juiste keuze te maken uit ons assortiment, baseer je jouw keuze best op het gevoel dat de steensoort jou geeft.

Als je een unieke vloer wilt, dan zijn de verschillende soorten natuursteen een solide keuze. Hiervan zijn geen enkele 2 tegels hetzelfde. Mensen denken vaak dat natuursteen enkel voorkomt in tinten van grijs en beige. Dit klopt niet. Wel zijn deze tinten de populairste.

Er zijn veel kleuren beschikbaar in ons gamma. Neem zeker eens een kijkje om de perfecte natuursteen voor jouw interieur of exterieur te vinden. Voor meer informatie en ons volledige aanbod moet je op onze pagina over natuursteen zijn!

FAQ

Veel gestelde vragen

Dit hangt af van het materiaal dat je kiest, de afwerking etc. Je kan gemakkelijk de prijzen van tegels vergelijken door de prijs per vierkante meter te raadplegen.

Keramische tegels zijn slijtvast, kleurvast, krasbestendig en waterafstotend. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Verder zijn ze ook enorm licht, waardoor je ze bijvoorbeeld als balkonvloer kan gebruiken.

OPGELET:
Wij zijn gesloten op Paasmaandag 01/04/24
en dinsdag 02/04/24