Marmer

Stijlvol en chique marmer

Op zoek naar marmeren tegels om in je badkamer, woonkamer of keuken te plaatsen? Een goede keuze. Deze elegante steensoort is al eeuwen populair én met reden. De aangename kleuren die opgebroken worden door de stijlvolle aders zorgen voor een elegante touch in elke ruimte.

Elegante marmeren tegels van groot formaat

Marmeren tegels in grote formaten stralen elegantie, rust en luxe uit. Dit tijdloze materiaal wordt al jaren gebruikt in zowel badkamers als keukens en zelfs woonkamers. De tegels passen in vrijwel elk interieur. Van industrieel tot klassiek, landelijk en modern.

Deze grote tegels zijn echte eyecatchers, in welk interieur ze ook geplaatst worden. De materialen die je gebruikt voor je vloer en wanden, bepalen voor een groot deel de sfeer in die ruimte. Het elegante marmer is vrijwel altijd een goede keuze omdat het zo veelzijdig is.

Marmeren tegels met elk een andere feel

Als iemand marmer zegt, dan denk je waarschijnlijk meteen aan wit marmer met zwarte aders. De tijdloze klassieker die je op allerlei plaatsen tegenkomt. Denk aan restaurants, musea en meer. Zowel de hoofdkleur als de kleur van de aders verschilt per tegel.

Er zijn witte tegels, zwarte, grijze zoals antraciet en meer exotische kleuren. Elk van deze kleuren zijn ook nog eens beschikbaar in allerlei verschillende tinten zoals off white. Denk dus zeker goed na welke kleurencombinatie qua hoofdkleur en aders het best bij je interieur past. Of doe beroep op ons professioneel advies!

Ga je voor één tegel als vloer/wand of gaat je voorkeur bijvoorbeeld naar een schaakbordpatroon? Ook een belangrijke vraag natuurlijk. Eén tegel gebruiken voor je volledige vloer of wand is zeker een mogelijkheid omdat deze het oppervlak opdeelt met de unieke patronen van het marmer. Geen 2 tegels zijn hetzelfde.

Marmer in je badkamer of keuken

Hou je van een klassieke, elegante look? Dan is wit marmer met grijze of zwarte aders als wand de keuze voor jou. Vul de kamer aan met zwarte meubels of kies voor antraciet. Wat dacht je trouwens van een donkere vloer?

Het contrast tussen de kleuren en het accent van de aders zorgen voor een luxueuze, klassieke look. IJzeren kranen passen hier trouwens goed bij, maar ook koper en zelfs goud is een goede keuze als je een echt unieke badkamer wilt creëren.

Om een industriële look te bekomen, kies je best voor zwart of zelfs groen marmer als wand. Vul deze aan met donkere meubels zoals een moderne badkuip uit zwart marmer, een donkere gootsteen etc.

FAQ

Veel gestelde vragen

Natuurlijke materialen vullen de natuurlijke uitstraling van marmer perfect aan. Ook verschillende soorten metalen passen hier perfect bij.

Marmer is een natuurlijk product dat niet zo hard is. Het is bijvoorbeeld zachter dan graniet. Zonder het correcte onderhoud is het gevoelig voor warmte, vlekken en krassen.

OPGELET:
Wij zijn gesloten op Paasmaandag 01/04/24
en dinsdag 02/04/24